2023 Mevlid Kandili Mesajları

2023 mevlid kandili mesajları kandil mesajları mevlid mevlid kandili mesajları dualı ağlatan kandil mesajları mevlid kandili mesajları kısa ve öz cenaze mevlut mesajı resimli kandil mesajları sözler kısa kandil mesajları mevlid kandili mesajları resimli mevlid kandiline özel sözler ile hazırlanmış çok özel bir sayfa

Mevlid Kandili Sözleri 2023

Bu gece bizden merhametini esirgemeyen Rabbimiz ve Peygamberimiz ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) için dua etme gecesidir. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Dualarınız karşılık bulsun ve içiniz huzurla dolsun.

Bizim en güzel günümüz Mevlid Kandili geldi çattı. İki cihan için de en kıymetli olan ve etrafına nur saçan Peygamberimizin ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) doğduğu bu hayırlı gecede ettiğiniz dualar ve ibadetlerin hepsi çok kıymetlidir. Mevlid Kandilinizin güzel geçsin ve mübarek olsun.

Bugün kıldığınız her namaz sizi Rabbimizin katına biraz daha yükseltecektir. Gönülden yapılan ve hayır dilenen bütün dualar kabul olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Daha hayırlı ve daha iyi bir kul olmak için Mevlid Kandili en güzel fırsatlardan birisidir. Bu gece hayırlı dualar etme ve bize gönderilen iki cihan güneşi Peygamberimiz ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) için dua etme gecesidir. Hayırlı kandiller.

 

 

2023 Mevlid Kandili Sözleri

 

Bugün bütün güzel sıfatları tekrar hatırlama günüdür. İyilik, güzellik, sabır, sadakat, tevazu ve bağlılık ve gurur gibi hayırlı sıfatları tekrar hatırlayalım. Mevlid Kandilimiz kutlu olsun.

Bu gece müjdeli ve kutlu bir gecedir. Bize en güzel dini getiren sevgilimiz, peygamberimizin ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) doğum günüdür. Bu gece yapılan bütün dualar sahibine daha çok ulaşır, daha çok kabul görür. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

mevlid kandil mesajı resimli sade
mevlid kandil mesajı resimli sade

Gönüllerin sevgi ve muhabbetle dolduğu ve bütün duaların kabul olduğu bu gecede birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Mevlid kandili mübarek olsun.

 

 

Daha fazla Mevlid Kandili ile ilgili mesajlar için Mevlid Kandili Mesajları Sözleri sayfasına göz atabilirsiniz

 

Kısa Kandil Mesajları

 

Bir gül açsın yüreğinde, bir tatlı rüzgâr essin hayatında, mutluluk güneş gibi açsın gözlerinde kandilin mübarek, duaların gerçek olsun.

Gül kokulu Peygamber ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) her an yanında, hayatında ve duanda olsun kandilin mübarek günlerin aydınlık olsun.

ucretsiz mevlid kandil mesaj indir
ucretsiz mevlid kandil mesaj indir

 

Güneşlere taç giydiren Peygamberin ümmeti, gül rengi hayallerin tek sahibi nur yüzlü Nebinin güzel ümmeti kandilin mübarek hayatın renkli olması dileği ile…

Bir ümit yüreğinde kuş gibi uçsun, tatlı neyin sesi her daim kulağında olsun, hayatın sevdiklerinle hayırlı ömürlü olsun.

mevlid kandili mesajlar resimli
mevlid kandili mesajlar resimli

Ömrün ne kadar zor olursa olsun hayatının geri kalanı hep ışıklarla dolsun. Bu gece kandil, bu gece aydınlık ve nur.. Duaların da hep yer almak dileği ile kandilin mübarek ve bereketli olsun.

Yeni yeşermiş güzel ağaçlar gibi dallarında hep çiçekler açsın, hayallerin ve duaların en tatlı meyveler gibi sağlık ve mutluluk getirsin dualarında ve hayallerinde yer almak niyeti ile hayırlı kandillerin olsun.

Bu gece gözlerin gök yüzüne çevrilsin duaların sema kapılarını açsın her daim.

 

Videolu Mevlid Kandili Mesajları

 

 

 

 

Mevlid kandilinizi en içten samimi dileklerimle kutlarım.

2022 mevlid kandili mesajlar

Bir Cevap Yazın